14 september 2013
10:00

Bälinge IF

Referat: Sunnersta AIF - Bälinge IF

På ett lite kylslaget Graneberg möter vi Sunnersta (2-2 i första mötet) och vi tar direkt tag i taktpinnen. Vi spelar ut de första 15 minuterna; bäst hittills i år. Vi får ett mål med oss under denna period; Victor slår en fin boll till DG i djupet och han avslutar kallt. Sedan tar Sunnersta över matchen något utan att egentligen skapa några riktiga farligheter. Efter en timeout så jämnar spelet till sig och 0-1 står sig halvleken ut.
I andra halvlek avgör vi matchen där först Bernström trycker in bollen på en retur och sedan matchens höjdpunkt; DS bryter på egen planhalva, avancerar upp på kanten och drar de spelare han möter för att sedan snyggt avsluta i närmsta krysset! Oskar gör sedan 0-4 då han serveras i djupet av DG och snyggt placerar in bollen.
Det är laget Bälinge P00 som vinner matchen idag - riktigt bra spel på alla positioner.
I och med segern säkrar vi segern i P13 G4 med två omgångar kvar - GRATTIS GRABBAR!!!